Una quinzena de paradistes locals seran al Burés, el punt neuràlgic de la festa, el cap de setmana del 12 i 13 de setembre

L’espai de mercat guanyarà protagonisme a la segona edició de la festa dels Resistents, que se celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 de setembre a Castellbell i el Vilar. Una quinzena de paradistes del territori exposaran els seus productes d’alimentació i complements al Burés, que esdevindrà el centre neuràlgic de la festa dissabte a la tarda i durant tota la jornada de diumenge. Els visitants que s’acostin a Resistents podran conèixer un ampli ventall de productes Km 0 i complements amb una oferta extensa de matons, formatges, embotits i pa. La festa vol ser també una oportunitat per dinamitzar el comerç i l’activitat agroalimentària a tot l’entorn de Castellbell i el Vilar.

Els expositors
Els expositors que participaran a Resistents seran els següents: Matons Cal Puxet, Forn de pa artesà Margarida, Fotoestudi Camparola, Xarcuteria i elaboració pròpia Cal Riera, Artesania La Vinya, Xarcuteria i elaboració pròpia Cal Tòfol, Tú Complements, L’Hort de Puig, Agroserveis Catalunya, Can Pizzes, Cervesa Gruit, Cervesa La Guineu, Mató i Formatges Pujolet, Fet a casa-Cafè Burés i Ralet, moda infantil.

mercat resistents

Recreació històrica
El municipi programa aquest certamen de recreació històrica per recordar les insubmissions que es van viure en aquest petit poble als peus de la muntanya de Montserrat els anys 1714 i 1822. Resistents és una festa popular que mobilitza les entitats de Castellbell i el Vilar, mou uns 300 actors i torna aquest 2015 després de l’èxit del debut de l’any passat.