L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar agraeix la col·laboració de les entitats del municipi i de les persones que a títol individual han fet possible la quarta edició del certamen
Castellbell i el Vilar ha acomiadat la Festa dels Resistents amb un molt bon regust de boca aquest cap de setmana. L’Ajuntament fa un balanç molt positiu del certamen que, en aquesta quarta edició, ha sabut introduir novetats per mantenir l’interès del públic. La festa s’ha traslladat el Vilar aquest any i ha tornat a comptar amb la col·laboració de les entitats del poble i desenes de persones a títol individual. La novetat principal de Resistents 2017 ha estat l’estrena de l’espectacle Ecos del martell, que ha recreat de manera simultània a partir d’escenes diferents la dècada de 1820 al municipi. Els artistes bagencs Miquel Coll, Gerard Riudalbàs i Andreu Boluda han signat un espectacle que ha tingut música, dansa i un espectacular màpping a la façana de l’església del Vilar.

Una festa viva
La festa ha incorporat amb èxit altres novetats, que s’han pogut veure amb l’espectacle itinerant de tarda Mansuet Boxó, heroi o bandit, molt aplaudit, i la demostració de les aus rapinyaires. A més, aquest any també s’ha reforçat l’oferta d’activitats infantils amb l’espai Petits Resistents. Dissabte a mitjanit la taverna de la fira va exhaurir existències i els paradistes també van tancar les paradets de productes d’alimentació i de l’època fent un bon balanç.

Des de l’Ajuntament es vol agrair la col·laboració de totes les persones i entitats que han fet possible Resistents. L’organització de la festa ja comença a preparar les novetats de l’edició de l’any vinent, que es traslladarà al Burés.